E-POSTA
info@perfon.net
Rustik perdeler evlerde özellikle mutfaklarda son dönemde tercih ediliyor. Rustik perde modelleri geniş bir yelpazede sunuluyor.

Rustik Perde Nedir?

Peki, nedir bu rustik perde? Rustik, kelime anlamı olarak aslında korniş gibi bir ifade. Perdelerin takılma biçimini açıklıyor. Rustik perde modelleri incelendiğinde, ahşap bir alana takılma işleminin yapıldığı perde olduğunu görürsünüz. Yani kornişe ihtiyaç duyulmaz ve direkt olarak bu perde modeli sayesinde, aynı zamanda asma alanı da vardır. Bu şekilde bir perde kullanmak istemeniz halinde, seçiminizi ona göre yapabilirsiniz.

Rustik Perde Nedir ve Rustik Perdelerin Kullanımı
Bakıldığında, genel olarak otantik evlerde tercih edildiği görülür. Kalın bir askının üzerine geçirilen rustik perde son derece etkileyici olacaktır. Dekorasyon açısından hayal ettiğiniz gibi sunulan perdeler, kullanım açısından da son derece rahattır. Korniş takma ya da diğer perde türlerinde stor indirme kaldırma gibi bir durum olmaz. Rustik perde büyük bir silindir biçimde olan malzeme üzerine halklarından yerleştirilir. Bu sayede kullanım çok daha avantajlı olur.

Mutfakta kullanımı;

Mutfakta kullanılan perde çeşitleri arasında rustik perde modelleri yer alır. Bakıldığında direkt olarak renk renk kumaş desenlerinin olduğunu, bu alanda en iyi şeklide kullanılabilecek olan bir ürün olduğunu görürsünüz. Rahat bir şekilde kullanım olacağından, direkt olarak mutfakta koyu renkli, çiçek desenli modellerin de tercih edildiği göze çarpar. Hem dekorasyon hem de konforlu kullanım söz konusu olacağından, direkt olarak mutfaklarda tercih edilebilir.

Balkonlu odalarda;

Balkonlu odalarda perde kullanımının zor olmaması daha rahat giriş çıkış yapmanızı sağlar. Bunun için direkt olarak balkonlu odalarda da bu tür perdelerin kullanılması söz konusu olabilir. Dilerseniz direkt olarak perdelerin kumaş ve desen seçimini yaparak bu perdelerin özel üretim olmasını da sağlayabilirsiniz. En kolay şekilde üretimin gerçekleşmesi açısından seçimlerinizin titiz bir şekilde olması yeterli olacaktır. Beğenilen kumaşlarda, istenen ölçülerde yapılan ürünler odalarınız için ideal bir kullanım sağlar.

Salonlarda rustik perde;

Evet, salonlarınız için de tercih edebilirsiniz. Yazlıklarda salonlarda kullanmak, son derece şık bir görünümün elde edilmesini sağlar. Hem şık hem rahat oluşu ile rustik perde modelleri en çok tercih edilen modeller arasında yerini alıyor. Değerlendirmeniz halinde, direkt olarak seçiminizi yaparak istediğiniz perdenin satın alınmasını sağlayabilirsiniz. Rahat ve kullanışlı olan bu perde modelleri sayesinde, dilediğiniz gibi salonlarda kullanımın avantajlı hale gelmesini sağlamak da mümkün olacaktır.

Rustik Perde Nedir? Rustik Perdelerde Renk ve Desenler
Seçtiğiniz perdelerde renk ve desen konusunda sınır tanınmasın isteyebilirsiniz. Elbette hem farklı alanlarda kullanımın olması hem de direkt olarak size özel tasarımların olması bu şeklide olacak. Geniş yelpazede sunulan kumaş renkleri ve desenleri, farklı alanlarda kullanmak istediğiniz perdeleriniz için son derece avantajlı. Sunulan seçenekleri inceleyerek siz de bu alanda dilediğiniz gibi seçim yapabilirsiniz.

Kumaş türleri;

Perde modellerinde kullanılan kumaş türleri değişiyor. Mutfak için rustik perde modelleri söz konusu olduğunda, direkt olarak akıllara gelen daha kalın perdeler oluyor. Aslında aynı zamanda güneşlik gibi düşünebileceğiniz bu perdeler ile tek taraflı şekilde mutfağın camını kapsayacak tasarımı yapabilirsiniz. Bu sayede hem kullanışlı olacaktır hem de direkt olarak kumaş türü de sizin beğendiğiniz şekilde olacaktır.

Kumaş desenleri;

Özellikle mutfak için çiçek desenli ya da renk renk olan modeller önerilir. Ancak salon ya da farklı bir alana kullanılacak olması durumunda, odanın genel durumuna göre karar vermek en doğrusu olacaktır. Genel olarak kullanılan renkler, hangi renklerin daha çok yakışacak olduğu gibi hususları göz önünde bulundurup ona göre hareket etmeniz önerilir. Değerlendirip, direkt olarak bu alana göre seçiminizi yapabilirsiniz.

Kumaş renkleri;

Renk konusunda sınır tanınmaz. Dilediğiniz hangi renk olursa olsun, tek renk ya da çiçekli – desenli olan çok sayıda renk için direkt olarak rustik perde modelleri içinden seçiminizi yaparak hareket edebilirsiniz. Bu durumda direkt olarak seçiminizin nasıl gerçekleşecek olduğu da önemli. Tamamen kendi zevklerinizi ve odanızın dekorasyonunu göz önünde bulundurup renk seçiminizi kolayca yapabilirsiniz. Sınırsız sayıda renk ve desen sizin için sunuluyor olacaktır.

Yukarıda verilen kriterlere göre hareket etmeniz halinde memnun kalacağınız bir seçim yapacaksınız. Hem beğenilen hem de rahat kullanılan bu perdelerin yıkanması da son derece kolay olacaktır. Değerlendirip, sizin için sunulan perde çeşitleri arasından dilediğinizi satın alabilir, sipariş verebilirsiniz. Benzersiz dekorasyonda son dokunuş perdeleriniz ile olabilir.

Rustik Perde Fiyatları
Alacağınız perde için belirlemiş olduğunuz fiyat skalası olabilir. Genel olarak seçtiğiniz perde türü için de aşağı yukarı bir fiyat belirlenmiştir. Bu durumda direkt olarak perde seçiminizin yapılması için belirlenen uygun fiyatları tercih edebilirsiniz. Sizin için sunulan rustik perde modelleri için fiyatlarda uygun ödemelerin gerçekleşmesi sağlanacaktır. Bunun için elbette belirlenen kriterler vardır. Seçilen kriterlere göre fiyatın belirlenmesi mümkündür.

Seçilen perdenin modeli

Seçilen perdenin büyüklüğü

Ne kadar kumaş kullanılacağı

Hangi kalite kumaş seçildiği

Perdenin kalitesi

Gibi pek çok kriter, direkt olarak perdenin fiyatlandırılması konusunda etkilidir. Tüm bunların öğrenilmesi durumunda elbette sizin için net fiyatın verilmesi sağlanır. Hem uygun olan ödemelerin sunulacağı hem de direkt olarak kaliteden ödün verilmeyen perde seçimleriniz için direkt olarak kolayca satın alabilirsiniz. Uygun olan ödemeleri tercih ederek, avantajlı şekilde hem kaliteli hem de ekonomik perde alabilirsiniz.

 
 
İLETİŞİM
0216 481 59 79
0507 403 09 48
Ümraniye İstanbul